Mijn werk

Mijn werk bestaat voornamelijk uit zoeken naar nieuwe vormen in een al eeuwenoude materie, "brons". Het doel van mijn werk is een interactie bewerkstelligen tussen beeld en toeschouwer. Het fascineert me welke emotie's een lijn of vlak of samenspel van vormen kan losmaken.

Ik werk in het spanningsveld tussen figuratie en abstractie. De vrouwelijke figuur is vaak mijn inspiratiebron. Ik werk van de ene naar de andere sculptuur. Voeg vormen toe, laat andere weg, in een niet aflatende stroom van ideeën.

De keuze van het vormmateriaal is "was". Ik heb hier als beeldend kunstenaar oneindig veel mogelijkheden mee. Dat de was in brons omgezet kan worden, is mooi meegenomen, maar geen uitgangspunt. Het gieten van mijn bronssculpturen verricht ik vaak zelf, omdat ik dan tot het laatste moment nog veranderingen en bewerkingen kan toepassen. Zo zijn mijn sculpturen 100% van mij.

Foto's van de expositie

Klik op de foto voor vergroting. De foto's van de expositie zijn gemaakt door Marc Cobben.

Kunst Kunst Kunst

Foto's van mijn werk

Klik op de foto voor vergroting. Sommige foto's zijn gemaakt door Joop van Doorn.

11011121323456789catwalk katede dansde wandeling kleindrietandeenden grooteenden in het rietemotionfade outfanny grootst 2fanny grootstflorafontein lieske 2fontein lieskeillusionkleine eendjes copykleine eendjeskleine roosmaanritmoeder en kind 2moeder en kindmy venusna 2000opengewerkte torsostier a los torrosstier bravostiertje cornipeto